The Owners Day 2021

Normalt brukar vi köra den en osaxad tävlingsdag i augusti. I år körde vi dagen direkt när Covid-19 restriktionerna släppte. Vi tackar Solvalla för ett gott samarbete och för att vi fick möjlighet att erbjuda hästägarna en travupplevelse där alla lopp i programmet körs på samma bana. Trav är bäst på plats!
The Owner's Day 2021 blev en annorlunda upplevelse jämfört med tidigare. I år blev TOD den hästägardag den ska vara med alla medlemmar inbjudna på mat och aktiviteter. Vi hyllade också de hästägare som utsetts till Månadens Hästägare från januari till augusti.

Traditionsenligt så körde vi också våra klassiska lopp, Menhammar Fillies & Mares och The Owner´s Day Olof Brodin (Chartering) samt 8 lopp till som alla var sponsrade av en rad samarbetspartners till SHF.

Vi tackar för en trevlig travdag och påbörjar direkt förberedelserna inför nästa TOD. Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer