Månadens Hästägare

Månadens Hästägare är ett nytt initiativ från Solvalla Hästägarförening.

Hästägandet är det fundament som hela travsporten vilar på och hästägarna ska lyftas fram. Det tycker vi är viktigt!
Varje månad så kommer vi därför att uppmärksamma en hästägare som på ett positivt sätt utmärkt sig den senaste månaden.
Att vinna fina segrar är naturligtvis något vi ska ha koll på men det behöver inte bara vara storsegrar som räknas. Även helt andra händelser kan också bli föremål för utmärkelsen.

På den här sidan kommer vi kontinuerligt att presentera Månadens Hästägare och vinnaren/vinnarna kommer också att vid lämpligt tillfälle få mottaga ett pris från föreningen. Vi hoppas snart kunna få dela ut priset på plats under Solvallas tävlingar förutsatt att pandemin så tillåter.

Det är föreningens styrelse som kommer att utse vinnarna och utmärkelsen kommer företrädesvis att utdelas till föreningens medlemmar.

Låter det kul? Du är väl medlem i föreningen? Om inte så kan du ansöka om medlemskap här.

För att vi verkligen ska kunna hålla reda på vilka hästar som ägs av er medlemmar så hjälp oss att hålla vårt register uppdaterat. Skicka ett mejl till Eva Svensson där du anger vilka hästar du äger eller deläger. Påminn också om eventuella ändringar av ägarskap.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer