Vad vi gör?

Solvalla Hästägarförening arrangerar många olika intressanta och roliga aktiviteter för våra medlemmar, allt med travhästar och travsport som huvudtema.

Solvalla HF on tour, här som prisutdelare på Viktoria Park i Holland
Allt från minnesvärda resor, både kortare och längre, till temakvällar med spännande gästföreläsare, vi gör studiebesök och dessutom arrangerar vi vår alldeles egen tävlingsdag - "The Owners Day", där vi medlemmar träffas och särskilt uppmärksammar alla ägare med starthäst och kör våra egna traditionsrika lopp The Owner's Trophy och Fillies & Mares.

Under året kör vi en rad olika lopp (se mer under fliken Tävlingar) där fokus ligger på hästägaren med fina hederspriser och attraktiva prissummor.

Att hjälp till med rekryteringen av nya hästägare är en av våra huvudambitioner och vi skapar möjligheter för dem som vill ta steget och bli hästägare genom att erbjuda andelshästar till vettiga villkor.

Har du inte varit med på några aktiviteter? Då är det dags. Håll koll på hemsidan samt, om du inte redan gjort det, anmäl din mailadress till oss så att du inte missar några aktiviteter.

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer