Information om Bagheera

37 delägare slöt upp på hästägarträffen

Med en färsk seger i bagaget, strålande sol och en fantastisk värd så blev vår hästägarträff hos Team Westholm en succé!
Några av oss kom från Solvalla med buss och bil men de flesta kom själva till Team Westholms fina anläggning i Sala.
Jörgen själv tog emot och berättade framför stallet Knattebo (ungdomsgården på anläggningen) om sin filosofi, upplägg, träning och banor.

Efter en kortare biltur via Castor The Stars hage så kom vi till Karlsros epicentrum där personalen grillade hamburgare och bjöd på läsk och vin.

Resans huvudperson Bagheera Montana visade upp sig från sin bästa sida och ställde godmodigt upp på att blir både exteriört presenterad och sedan fotograferad med sina fans.

Jörgen bjöd sedan i till sitt "skrytrum" där vi åt segertårtor samt hade frågestund med Jörgen som frikostigt delade med sig av minnen och anekdoter.

Vi passade också på att lotta ut det fina hederspriset som Bagheera vann på Bergsåker. Vinnaren blev Yngve Holm. Grattis!

Efter lite ytterligare mingel så begav vi oss hem med vetskapen att nästa start förmodligen blir på Bergsåker den 22 maj. Med tanke på resultatet vid det senaste Bergsåkersbesöket så känns det mycket bra....

Stort tack till er alla som kom och till Jörgen och team Westholm som möjliggjorde en härlig dag!

Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer