Vår medlemsdag - The Owner´s Day

Äntligen, äntligen....
....fick vi genomföra vår The Owner's Day som en medlemsdag.
Att köra en medlemsdag utomhus under hösten kan ha sina sidor. Vi hade dock en enorm tur och fick fint höstväder. Ingen sol direkt men fint uppehållsväder.

Alla medlemmar som anmält sig och kom bjöds på lunch i Ströget, likaledes alla gästande hästägare med starthäst och alla hästskötare bjöds på dito på The Onion.

Stallbacksguidningarna gick via andelshästen Deep Feeling och de som ville fick därmed träffa en nybakad vinnare (DF vann nämligen lopp dagarna innan på Eskilstuna).

Vidare bjöds på ponnyridning kring ELMA samt frågeslinga där man kunde vinna en tandemsulkykörning.

De flesta av våra Månadens Hästägare under januari till augusti hyllades i vinnarcirkeln och fick mottaga en tavla på sin häst samt 4 graverade "Månadens Hästägareglas"

Våra huvudlopp, Menhammar Fillies & Mares, samt The Owner´s Trophy Olof Brodin (Chartering), vanns av Stall Cantabs Platinum Tile respektive Stråheds Holdings Upper Face. Och vi fick se täta och fina avslutningar!

Vi gratulerar alla vinnande hästägare, tackar alla våra sponsorer och samarbetspartners, hästägare med startande häst, alla medlemmar som kom samt alla som hjälpt till att arrangera dagen såsom volontärer, restaurangen med Luisa i spetsen, Louise och Malin på sekris samt Alvari som kom ner till Valla enkomt för att vi skulle få träffa Deep Feeling.

Vi summerar en lyckad dag och tar nu sats för kommande SHF-aktiviteter!

Här kan du se fler bilder från The Owners Day 2021...
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer