Månadens Hästägare för februari, Rolf och Barbro Levin, tillsammans tränare Westholm och Castor The Star. Foto: ALN

Månadens Hästägare rekryterades som hästägare av sin fru

Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för mars månad är Rolf Levin som får utmärkelsen efter att hans delägda Castor The Star har visat framhovarna ordentligt under månaden. De två V75-segrarna gjorde också Castor The Star till miljonär!
Rolf har ett grundmurat travintresse ända sedan tonåren då hans pappa ägde en del hästar, bl a Boett som vann Svenskt Travkriterium 1969. Att intresset att spela på trav regelbundet sedan vidareförädlades till ett hästägarskap kan Rolf tacka sin hustru för. Det var nämligen Barbro som i oktober 2017 gav Rolf en rundtur på Jörgen Westholms anläggning i födelsedagspresent. Det ena gav det andra och efter besöket så köpte Rolf och hans hustru in sig i ett par hästar. Däribland Global Amazone som var 3:a i långa E3-finalen 2019. Idag har man förutom Castor också del i en 3-åring.

SHF gratulerar Rolf och hans hustru Barbro till utmärkelsen som Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för mars 2023 och önskar all lycka i kommande V75-finaler under Elitloppshelgen. Vi ser också fram emot att få hylla er vid lämpligt tillfälle i Solvallas vinnarcirkel.

Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här

Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer