Månadens Hästägare för februari, Christer Nordin, i mitten tillsammans med Marre´s Dreamboy. Foto: ALN

Månadens Hästägare drömmer i grönt

Marre´s Dreamboy har radat upp fina lopp och under slutet av januari och i början av februari mynnade det ut i två segrar på Nationalarenan Solvalla. En av delägarna heter Christer Nordin (Norchri AB) och han är ingen nybörjare i hästägarskrået.
Christer har ägt hästar i drygt 40 år och har under senare årtionden haft de flesta hos Solvallas ”grön kusk”. Tävlingsstallet idag består av, förutom Marre´s Dreamboy, också av tävlingshästarna Graces Candy och Natural Mine. Vad som inspirerat vid namnsättningen av Marre´s Dreamboy är lätt att inse vid en titt i hästens stamträd. Mamma heter Your Dreamgirl och bland hennes avkommer finns det många ”drömhästar”. De flesta delägda av Christer såsom Your Dreamlove samt unghästarna Dream Mine och Green Dream. Att vara lite av en drömmare är definitivt en god egenskap hos en hästägare!

SHF gratulerar Christer Nordin (Norchri AB) till ”drömutmärkelsen” som Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för februari 2023 och ser fram emot att få hylla dig vid lämpligt tillfälle i Solvallas vinnarcirkel.

Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här

Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer