Staro Mojitos vinst på Solvalla. Foto: ALN

Solvalla Hästägarförening har utsett Victory Racing Stable till "Månadens Hästägare" för november

Mannen bakom Victory Racing Stable är inte bara hästägare utan också amatörtränare med 20-talet hästar på träningslistan samt uppfödare och aktiv kusk

Bakom stallpsedonymen Victory Racing Stable står entreprenören Christer Otterström som i sitt företag bland annat tar fram underlag för travbanor samt verkar inom gödselåtervinning.

Christer som är uppväxt i en travfamilj kom via Åby till Solvalla 2017-2018. Sedan 2020 har en större satsning gjorts på travet.

November var en bra månad för stallet där främst Staro Mojito visade framhovarna då han vann Amatörpokalen på Solvalla med Christer själv i sulkyn.
En seger som vi antar värmde speciellt då Christer är en ofta återkommande kusk i Customserien och dessutom nu kommer att stå som slutsegrare av amatörserien!

SHF gratulerar Christer Otterström till utmärkelsen som Månadens Hästägare för november 2021 och önskar lycka till med ägandet, tränandet och kuskandet. Vi hoppas kunna hylla Christer på plats på Solvalla redan på Annandagen.

Alla ni medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer