Du kommer väl till The Owner's Day nu på söndag?

Nu har alla medlemmar i Solvalla Hästägarförening fått inbjudan till vår The Owner's Day. Redan nu på söndag den 10 oktober kör vi.
Vi bjuder alla medlemmar och en vän på en bit mat i Ströget. Enda kravet är att ni har anmält er senast på onsdag kväll.
Länk för anmälan finns i det utskick du har fått!
Det blir en späckad dag! Entrén öppnar kl 12:00 och redan från 12:30 börjar Stallbackvisningar bl a med besök till vår andelshäst Deep Feeling. Hon kommer att vara i Mattias Djuses stall tillsammans med sin skötare Alvari. Apropå skötare så bjuds alla skötare med startande häst på¨mat på The Onion.

Vidare kommer vi att ha frågeslinga där du kan vinna tandemkörning. Tre Vänner kommer att erbjuda provsmakning på glass och Wellibites på vegansk godis.

12:30 på Ströget börjar också lunchen att serveras till alla medlemmar som anmält sig. Varje medlem får också ta med en kompis på lunchen, föreningen bjussar. Lunchen serveras till 14:30

Alla hästägare med starthäst som anmält sig kommer också att bjudas på lunch på Ströget och för våra sponsorer väntar en spännande dag på Bistron med mat, prisutdelningar samt hjälp på traven av vår spelspecialist!

Alla våra Månadens Hästägare från januari till och med augusti kommer att hyllas och få mottaga sina priser under dagen.

Sedan står två nya inteckningar i våra vandringspris, Menhammar Fillies & Mares och The Owner's Trophy Olof Brodin Chartering, redo att graveras in. Vilka tror du vinner?

Anmäl dig och kom ut på Valla för en riktigt trevlig dag i hästägarnas tecken!

Välkomna
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer