The Owner's Day närmar sig

Bästa medlem.
Snart är vår dag, The Owner's Day, här och vi håller som bäst på med alla förberedelser som krävs. Den 10 oktober planerar vi för en dag full av aktiviteter och liv på publikplatserna. Det blir ponnykörning runt Elma, guidade turer, tipspromenader och inne i Elma kan man både umgås och vila benen.

Vi hoppas vidare att andelshästarna kan visas upp på banan, och kanske har vi sån tur att någon av dem ska tävla ;-)

Alla Månadens Hästägare så här långt kommer att hyllas och belönas med priser.

Loppen går heller inte av för hackor, The Owner's Trophy - Olof Brodin Chartering med 200.000 kr i första pris och Fillies & Mares - Menhammar Stuteri med 125.000 kr till vinnaren. Du med passande starthäst ser väl till att tränaren anmäler!

Vidare så kommer våra medlemmar kommer att bjudas på lunch, liksom gästande hästägare med startande häst, sponsorer och alla hästars skötare! Vi planerar naturligtvis för en fin höstdag med fint väder utöver god stämning och fin sport med vackra hästar.

Så bjud med en vän till vårt fina Solvalla, där travlopp varvas med andra aktiviteter, under en festlig The Owner's Day!

Mer information kommer att skickas till alla medlemmar i god tid innan eventet.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer