Hans Gunnar och Kerstin Tillander - Stall Tilly - Månadens Hästägare för april

Stall Tilly är "Månadens Hästägare" för april

Till Månadens Hästägare för april har utsetts Stall Tilly. Brun dress med ett vitt T på ryggen känner vi alla igen och otaliga är deras hästar som glatt oss travälskare genom åren.
Bakom det klassiska namnet och den lika klassiska dressen finns Hans Gunnar och Kerstin Tillander med ungefär 60 år som hästägare och uppfödare.
Stall Tlly har fött upp otroliga 32 miljonärer med kronjuvelen Victory Tilly som främsta uppfödning med hela 37,7 miljoner intjänat.
När deras Usain Tilly nu vann dubbelt på Solvalla under april månad så känns det naturligt att uppmärksamma inte bara de senaste vinsterna utan också en lång och trogen tjänst i hästägarleden.

SHF gratulerar Stall Tilly med Hans Gunnar och Kerstin Tillander till utmärkelsen. Med tanke på rådande omständigheter så kommer segertavla samt graverade vinnarglas att överlämnas vid lämpligt tillfälle.

Styrelsen för Solvalla Hästägarförening

Bli medlem Du också för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare. För att vi ska kunna ha kolla på alla hästar som ägs/delägs av föreningens medlemmar ta kontakt med Eva och meddela vilka hästar du äger.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer