Kent Lökke, Kia Ora och Stig H Johansson - alla 3 lika överraskade när de blev informerade om utmärkelsen

Första "Månadens Hästägare" är utsedda

Så var det då äntligen dags att utse den första Månadens Hästägare. Äntligen så har Solvalla en månatlig utmärkelse som handlar om att lyfta fram hästägare som på ett eller annat sätt utmärkt sig den senaste månaden.

Juryn, bestående av styrelsen för Solvalla Hästägarförening, har efter överläggningar kommit överens om att ge priset till KIA ORAs ägare. Anledningar är att gänget tog 2 raka segrar på Solvalla under månaden, med en och samma häst, Kia Ora. Att dubbelsegra på Nationalarenan är stort, allrahelst med en och samma häst!Gänget som äger det nu 4-åriga stoet är Kent Lökke, Mikael Kjellman, Terje Larsen och Stig H Johansson. Vi gratulerar till utmärkelsen och ber att få återkomma när vi kan hylla er och överlämna en tavla och "Månadens Hästägare" -vinglas till vinnarna. Vi tror och hoppas att kunna göra detta på plats på Valla när vi återigen får njuta av travet på plats. Tills dess, stort grattis till utmärkelsen.

Styrelsen

Ps. Är det din tur att bli Månadens Hästägare redan i februari? För att vi ska kunna ha kolla på alla hästar som ägs/delägs av föreningens medlemmar ta kontakt med Eva och meddela vilka hästar du äger.

Foto: Viksjö Foto och Kenny Nilsson
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer