2020-09-03 Nu kokar det i Travsverige

Efter alla bakslag, felsatsningar och missbedömningar från travets centralorganisation (Svensk Travsport) under senare år så börjar det som länge pyrt runt om i landet att övergå till en riktig brasa. Eller vad sägs om "Danmarkssatsningen", "Pokalårsfinansieringen", "Propulsionskandalen", "Gocciadorohanteringen" och den just nu föreslagna "fastighetsexproprieringen"? Var och en nog för att anlägga en riktig brasa. När nu ST också meddelade Solvalla, Åby och Jägersro att man tar av dem 13 tävlingsdagar helt utan dialog så var måttet rågat och nu flammar det upp överallt.
Tony Löfqvist, ja han med Vikings Preacher ni vet, är inte bara en duktig Åbytränare (epitetet Amatör inom travet är ju borttaget så det gör Tony till Åbytränare) utan också Åby Hästägarförenings ordförande sedan en tid och också styrelsemedlem i Åbys Travsällskap och en av företrädarna för NÄT.
Han har skrivit en blogg som publicerades i Sulkysport härom dagen och som ger en väldigt bra inblick i den situation som råder. Om du ska läsa en artikel idag så läs denna. Tack till Sulkysport för tillåtelsen att dela den här på SHF's hemsida.

Nordkoreansk tomteverkstad. Tony Löfqvists blogg från Sulkysport
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer