2020-08-12 Coronasäkert Årsmöte

Så kunde vi till sist genomföra Solvalla Hästägarförenings Årsmöte. Solvalla har varit behjälpliga och förberett på "Coronasäkert" sätt med sittplatser väl sprida över lokalen och tätt med handspritsflaskor utplacerade. Hela 22 tappra medlemmar och 10 fullmakter hade letat sig ut till Solvalla och Nordinsalen för ett försenat Årsmöte. Betydligt fler än vi kunnat drömma om dessa dagar. Stort tack till er alla.

Efter en inledning från avgående ordförande Niklas Skånberg så valdes Markus Gustafsson till mötesordförande. Markus tog oss lugnt och säkert genom den pga pandemin nedbantade agendan. Årsredovisning, resultat, budget samt också NÄTs verksamhetsplan gicks igenom. Stämman blev interaktiv med många frågor som diskuterades på plats. Att hästägarna är helt centrala för travsporten och att hästägarnas inflytande måste öka råder det fullständig samstämmighet om. Det är vad Solvalla Hästägarförening ska arbeta för.

Den nya styrelsen ser ut som följer:
Peter Engblom, ordf
Kenny Nilsson, vice ordf
Annette Jansson, sekreterare
Eva Svensson, kassör
Lena Granath, ledamot
Pär Fjellström, ledamot
Jimmy Mitman, ledamot

Revisorer samt Valberedning omvaldes oförändrade.

Solvalla Hästägarförenings styrelse vill tacka alla medlemmar, ni som deltog fysiskt eller med fullmakt, Solvalla för förberedelserna, NÄT för informationen, avgående styrelsekompisar Niklas Skånberg och Sabine Kagebrant samt mötesfunktionärer och Valberedning.

//Styrelsen


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer