(foto: Stefan Johansson)

2016-11-24

Sorgebarnet Global Trustful har tagit för vana att galoppera, men bättrade sig slutligen och gick felfritt i ett lopp inom V86-ramen på Solvalla igår.
Det ledde till en mer än väl godkänd andraplats efter att hon tagits lugnt från start av Per Lennartsson. Avancemang påbörjades i en inte alltför snabb rygg på sista bortre. Det gjorde att hon hade långt fram till ledaren när fältet svängde in på upploppet. En prisplacering såg ut att vara inom räckhåll, men knappast mer. Trustful hade inga såna förutfattade meningar. Efter att ha flugit lågt över upploppet fångade hon upp Claes Sjöström bakom Beauty Leg på linjen. Åt vinnaren 1 Dream Lane var det inte mycket att göra, men Trustfuls spurt var ändå av allra bästa märke.

Nu blir det eventuellt säsongsavslut om inte tränare Reijo Liljendahl hittar ett lopp som är så bra att han inte kan säga nej till det.

Resultat 20161123
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer