GOTT NYTT TRAVSPORTÅR 2008-01-01

Vi påbörjar nu ett nytt kalenderår med nya väntande utmaningar. RST:s viktigaste uppgift, att flytta fram hästägarnas positioner i svensk travsport, fortgår med samma höga målsättning som tidigare.

Vi har en bra grund att stå på efter ett givande höstmöte där lokalföreningarna lagt ut kursen och med en mycket bra medlemstidning i form av RST Travsport där vi skall profilera hästägarna och deras verksamhet.

Målet att flytta fram hästägarnas positioner gäller såväl på den centrala nivån såsom på den lokala nivån mellan de lokala hästägarföreningarna och travsällskapen.

RST styrelse har en del idéer hur vi på ett bättre sätt skall kunna stödja föreningarna i det lokala arbetet. Vi kommer att presentera dessa idéer på RST årsmöte onsdagen den 23 april.

RST har under december månad träffat ett avtal om samarbete med ATG Hästklinikerna AB. Detta avtal innebär en intäkt för annonser i RST Travsport men framför allt ett antal medlemsrabatter vid ATG-klinikerna enligt nedan:

  • Medlem i lokalförening ansluten till RST erhåller 500 kronor i rabatt per s.k.
  • friröntgen jämfört med ordinarie prislista (Ordinarie pris för 8 bilder är 1815 kronor + moms inkl. poliklinikavgift och sedering)
  • 10% rabatt på ordinarie prislista vid genomförande av artroskopi för s.k. lösa benbitar
  • 10% rabatt på ordinarie prislista vid kastration
  • 10% rabatt på ordinarie prislista vid halsoperationer


Det är viktigt att samtliga medlemmar omgående får del av ovanstående medlemsrabatter t.ex. genom lokala utskick, annons i travprogrammet etc.

RST styrelse planerar, om lokalföreningarna så önskar, att genomföra ett höstmöte i likhet med fjolårets under hösten 2008. Vi återkommer även i denna fråga på årsmötet 23 april.

I de fall lokalföreningarna har frågor, önskar stöd eller har goda förslag som Ni vill delge övriga föreningar vänligen hör av Er till mig, någon annan ur styrelsen eller till Stig. Vi är till för Er!

RST hemsida håller på att uppdateras och kommer att få ett annorlunda och bättre utseende för att passa våra medlemmar.

Med vänliga hälsningar

Göran Löfgren
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer