Faderullan - bli delägare i Dunungens lillasyster

Som en del av vårt andelshästkoncept är vi glada att nu kunna erbjuda en ny andelshäst, denna gång ett kallblod! Faderullan!

Faderullan är ett 2-årigt sto e. Bork Odin och u. Rackarungen (e. Järvsöfaks u. Lax Tindra). Rackarungen är syster med snackhästen Laxfaks, vilken inledde karriären med nio raka segrar, och dessutom mamma till Dunungen. Bork Odin har bland annat lämnat Smedheim Solan – pappa till Dunungen!
Dunungen (f.18) är Faderullans halvsyster och även på faderssidan har de alltså också samma blod. Dunungen har inlett karriären strålande med 11 starter som resulterat i 8 segrar. Hon har aldrig varit utanför pallen! Både det svenska Kriteriestoet och den norska motsvarigheten vann hon efter tuffa resor i dödens. En stjärna vars syster vi nu kan erbjuda!
 
Faderullan tränas av Jan-Olov Persson på Hagmyren, Hudiksvall.

Faderullan säljs i 50 andelar. Och det är först till kvarn som gäller.Om det finns andelar kvar den 31 mars kommer det finnas möjlighet att teckna 2 andelar per person.
 Vi kommer att leasa Faderullan från Menhammar och leasingvillkoren är detsamma som vi brukar ha med Menhammar, dvs andelen kostar två symboliska enkronor och därefter avgår det 30 procent på hästens eventuella intjänade prispengar till uppfödaren. Månadskostnaden varierar runt 400 kr/månad och kommer att räknas från 1 april oavsett när man köper sin andel.

Fyll i din intresseanmälan genom att klicka på följande länk
Skriv ”Faderullan” i Meddelanderutan

Delägarskap i Faderullan kräver medlemskap i Solvalla Hästägarförening. Du kan ansöka om medlemskap här.

Vid frågor ring Eva Svensson 0709-12 10 30 eller Peter Engblom 076-127 10 67

När vi har fått din intresseanmälan översändes därefter formulär för köpeanbud till Easy KB. 

Kvalbilder 2/10

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer