Solvalla HF on tour, här som prisutdelare på Viktoria Park i Holland

Vad vi gör? Massor!!!

Vi lägger oss i svensk travpolitik. Men inte bara det. Solvalla HF arrangerar många olika intressanta och roliga aktiviteter för våra medlemmar, allt med travhästar och travsport som huvudtema.

Vi ordnar minnesvärda resor, föredrag med spännande gästföreläsare, studiebesök, deltar i olika travsportevenemang och roddar en egen tävlingsdag -"The Owners Day", där vi särskilt uppmärksammar alla ägare med starthäst. Vi håller förstås välbesökta medlemsmöten där vi diskuterar allt som rör hästägande i den roligaste sport som finns. Vi är ett socialt gäng som umgås, pratar gamla hästminnen och äter en bit mat tillsammans. Vi ser förstås gärna att fler nya ansikten deltar i våra aktiviteter. Var inte blyg! Har du aldrig varit med på något kul i vår förenings regi, passa på och anmäl dig nästa gång det dimper ned ett brev i lådan eller ett mail i inkorgen. Vi lovar. Vi tar väl hand om dig och du ångrar dig inte.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer