Solvalla HFs klubbrum och hästägarläktare

Vår förening har sedan många år haft tillgång till en läktardel i A-läktaren (Målläktaren) och ett klubbrum, populärt kallat "Holken", längst upp under taket i samma läktardel. Läktardelen är öppen för alla medlemmar.
Den en gång så livfulla läktaren med tillhörande servering har stått i princip oanvänd i några år. Nu har Stockholms Travsällskap beslutat att ta den i anspråk igen. Den har en utmärkt utsikt över händelserna ute på banan med sin strategiska placering vid mållinjen.

Läktaren är återigen uppvärmd och serveringen öppen. Travkompaniet och Solvallas Veteraner har flyttat in i andra sektioner av läktaren och vi hoppas att våra medlemmar, gamla som nya, ska hitta till hästägarnas del som är den första uppgången längst till höger av läktaren om man har ryggen vänd mot banan. Sittplatser är uppmärkta med föreningens namn. För klubbrummet "Holken" finns planer som kommer att presenteras senare under våren 2019.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer