Jean P.Hill sprintar i mål Foto: ALN

Mångårig hästägare och SHF-medlem är ”Månadens Hästägare” i oktober

Till Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för oktober så har styrelsen utsett Torbjörn Boije. Med rötterna i travsportmeckat Hälsingland så är Torbjörn mer eller mindre uppväxt in i travsporten och kan skryta med att han deltagit när flera av våra banor först invigdes under 50-talet.
Efter ett uppehåll som hästägare så återupptog Torbjörn hästägandet för 10-talet år sedan. Idag finns 3 helägda hästar samt 9 delägda i Torbjörns hästportfölj däribland bekantingarna Devs Definitif, som numer tävlar i Frankrike, och Staro Leonardo. Det helägda hästarna tävlar under stallpsedonymen Stall Vanja och där fick Torjörn en seger på Solvalla i oktober månad med Jean P.Hill.
SHF gratulerar Torbjörn Boije (Stall Vanja) till utmärkelsen som Månadens Hästägare för oktober 2022 och ser fram emot att få hylla dig vid lämpligt tillfälle i Solvallas vinnarcirkel.

Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer