Göran Wester, Månadens Hästägare i november 2022, i segerdefilering med egentränade Eowyn. Foto: ALN

Dubbla hemmasegrar för novembers Solvalla Hästägarförenings ”Månadens Hästägare”

Vi har glädjen att berätta att Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare för november 2022 heter AB B.L. Wester. Mannen bakom företaget heter Göran Wester och han är mångårig hästägare på Solvalla som under november firade fina framgångar både som ägare och uppfödare men också som tränare och körsven!
Göran har varit hästägare i 25 år och för 12 år sedan så tog han också ut amatörlicens. I stallet har han namnkunnige Eddy West som både tränas och körs av Claes Sjöström. När Eddy West tävlar ser Göran loppen från sidan men han tränar också 3-4 hästar och kör då dessa själv också i lopp. Den 25 november körde Göran egenägda och egentränade Eowyn till seger i Customserien. Det gillar vi och utnämner här Göran till Solvalla Hästägarförenings ”Månadens Hästägare”!

SHF gratulerar Göran Wester (AB B.L. Wester) till utmärkelsen som Månadens Hästägare för november 2022 och ser fram emot att få hylla dig vid lämpligt tillfälle i Solvallas vinnarcirkel.

Alla ni som är medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer