RobTheBank vid Solvallasegern. Foto: ALN

”Månadens Hästägare” i både trav och monté

Brunna Schakt utsågs till Månadens Hästägare för juni månad efter segrar i både trav- och montédisciplinerna under månaden.

Trots rötterna i travklassiska Matfors utanför Sundsvall så kom Andreas Åström och Brunna Schakt in i travet ganska nyligen och dessutom av en slump. 2020 köpte man Royal Bikini Babe och sedan har det gått av bara farten.
Idag har man 8 hästar, alla hos Fredrik B Larsson förutom Västerbo Bankir som återfinns hos Jennifer Persson. Juni var en synnerligen bra månad för Brunna Schakt då nämnda Västerbo Bankir tog sin första montéseger (som följts av 2 segrar och en 2:a plats till sedan dess i disciplinen) och RobTheBank vann på Solvalla för sin tränare Fredrik B Larsson.

SHF gratulerar Brunna Schakt till utmärkelsen som Månadens Hästägare för juni 2022 och ser fram emot att få gratulera er den 31 augusti på vår Owners’ Day.

För att vi ska kunna utse Månadens Hästägare uppmanar vi dig som medlem att anmäla ditt hästinnehav, litet som stort, till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer