Månadens Hästägare, här representerade av Kent Lökke, tillsammans med Staro samt skötare och tränare. Foto: ALN

Månadens Hästägare i april är en trio SHF:are

Synnerligen glada odds har Staro OnYourMarks bjudit oss på vid två fina segrar på Rikstoton under april månad. Ägande SHF-trion bakom företrädarpseudonymen AB Kungsholmen Hästar, m fl är Kent Lökke, Rune Sjöblom och Pär Fjellström.

Det gläder oss alltid lite extra när medlemmar i Solvalla Hästägarförening vinner lopp. Välstammade Staro OnYourMarks, helsyster med MakeThe Mark, har verkligen visat vem hon är lillasyster till under månaden. Först genom att vinna klassiska Påskägget på Gävletravet under Skärtorsdagen. Oddset hela 43 gånger insatsen. Knappa 2 veckor senare var det dags igen, denna gång på Halmstad. Efter att ha gått i tredje ytter mest hela loppet så kastade Kylin-Blom loss in i sista sväng och Staro OnYourMarks växlade fältet och vann till 34 gånger pengarna.

SHF gratulerar ägargänget Lökke, Sjöblom samt Fjellström till utmärkelsen som Månadens Hästägare för april 2022 och önskar all lycka till i V75-finalerna sista helgen i maj hemma på Valla.

Vi kommer att hylla vinnarna på plats på Solvalla vid lämpligt tillfälle.

För att vi ska kunna utse Månadens Hästägare uppmanar vi dig som medlem att anmäla ditt hästinnehav, litet som stort, till solvallahf@gmail.com. Då ökar du chansen att bli en vinnare framgent.
Du hästägare som ännu inte är medlem i Solvalla Hästägarförening, ansök om medlemskap här


För att vi ska kunna utse Månadens Hästägare uppmanar vi dig som medlem att anmäla ditt hästinnehav, litet som stort, till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer