Ulf, Anna-Maria, Hankypanky Redbank samt Ulf Ohlsson efter en av segrarna på Valla. Foto: ALN

Årets första ”Månadens Hästägare” är utsedd

Ingen bluff trots att hästarna oftast heter Hankypanky. Solvalla Hästägarförening gratulerar Ulf och Anna-Maria Lundqvist till utmärkelsen som Månadens Hästägare för januari.

Hankypanky Pagan, Hankypanky Peyton och Hankypanky Frances är bara några av de roligt namnsatta hästarna som paret haft genom åren. Den senaste tiden är det Hankypanky Redbank och Hankypanky Pinkman. Under januari segrade Redbank 2 gånger på Valla medan Pinkman vann på Bollnäs.
Ulf och Anna-Maria har båda en gedigen travbakgrund. Anna-Maria föddes direkt in i travet med en pappa som är amatörtränare. Hon har också både amatörtränare och hästskötare på sitt CV. Ulf skaffade sin första häst i tonåren och tränade den själv som amatör. Ett riktigt travpar med andra ord!

Idag finns tiotalet hästar i parets ägo och januari-segrarna Hankypanky Redbank och Hankypanky Pinkman tränas av Anna-Marias pappa Staffan Sundgren.

SHF gratulerar Ulf och Anna-Maria Lundqvist till utmärkelsen som Månadens Hästägare för januari 2022 och önskar lycka till med hästägandet framgent.

Vi kommer att hylla Ulf och Anna-Maria på plats på Solvalla vid lämpligt tillfälle.

Alla ni medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer