Carry Cash, Jan Götz tillsammans med hela kretsen efter vinsten i Hästägarkannan. Foto: ALN

Decembers ”Solvalla Hästägarförenings Månadens Hästägare” blev J.G. Byggservice

Hästägare sedan 1985 gjorde satsning och tog hem Solvalla Hästägarförenings Hästägarkannan på Annandagen och blir nu också Månadens Hästägare för december.

Jan Götz är mannen bakom stallnamnet J.G. Byggservice. Han är mångårig hästägare och har idag de flesta av sina hästar hos Jörgen Westholm. Under december månad gjorde stallet bara två starter, båda på Solvalla och båda gångerna var det Carry Cash som startade. Och vann, dubbelt!

En av segrarna var vad vi förmodar Jans största seger på travovalen – nämligen Solvalla Hästägarförenings Hästägarkanna! Ett riktigt styrkeprov över hela 3140 meter och som detta år var prisförstärkt med hela 300.000 kronor till segraren. Segrar är dock Jan van att ta då och då han haft hästar som till exempel Thaitec och Protector, de senare segrade bland annat i Klass 1-finalen på Solvalla 2016.

SHF gratulerar Jan Götz till utmärkelsen som Månadens Hästägare för december 2021 och önskar lycka till med hästägandet också 2022. Vi kommer att hylla Jan på plats på Solvalla vid lämpligt tillfälle.

Alla ni medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
Foto: ALN. Text: Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer