S.G.Shermans seger på Solvalla den 1 september. Foto: ALN

Skärgården Ambulans kröns till Månadens Hästägare

Med 5 starthästar, två stycken 2-åringar och hela sex stycken 1-åringar i professionell träning så är Skärgården Ambulans verkligen hårt satsande inom travet.

Bakom stallpsedonymen står Marie Hellqvist, hennes dotter Johanna med sambo Magnus, en engagerad hästägare som alltid är på plats när hästarna startar. Ofta med morotspåsen i högsta hugg.
De flesta starthästarna, S.G.Sherman (som segrade på Solvalla i september), S.G.Kingston, S.G.Charmante och 2-åringen S.G.Friberg som debuterade i oktober finns hos Roger Walmann medan S.G.Chandelier tränas av Claes Sjöström.
Ytterligare en 2-åring finns i stallet samt 6 st 1-åringar. Förutom trav håller Marie också på med uppfödning av Shetlandsponnyer ute på Väddö.
Skärgården Ambulans får utmärkelsen för sin seriösa satsning på travet och för sin kvalitativa uppfödning med mycket hjärta.
SHF gratulerar Skärgården Ambulans till utmärkelsen som Månadens Hästägare för september 2021 och önskar lycka till med satsningen. Vi kommer vid tillfälle att hylla Marie och Skärgården Ambulans på plats på Solvalla nästa onsdag.

Alla ni medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer