Kjell Johansson är Månadens Hästägare i augusti, här representerad av Very Kronos

Grattis Kjell Johansson! Du är Månadens Hästägare

Under augusti firade våra medlemmar fortsatt fina framgångar och speciellt välförtjänt fick Kjell Johanssons Very Kronos sin första årsseger.

Jo, det är faktiskt så att Very Kronos inte vunnit sedan Annandagstävlingarna på Solvalla. Den långa väntan har dock inte varit förgäves då hans häst valde helt rätt tillfälle att vinna – Sundsvall Open Trot på Bergsåker. Och det på ett mycket övertygande sätt!
Att man måste ha is i magen som hästägare känner Kjell till efter att ägt häst i många år. Idag har han flera hästar hos Svante Båth men också hos andra tränare, både i Sverige och i USA. Då bland annat en helbror till Very Kronos finns på listan över ägda hästar får vi säkert se Kjell i vinnarcirkeln fler gånger.

SHF gratulerar Kjell Johansson till utmärkelsen som Månadens Hästägare för augusti 2021. Vi kommer att hylla Kjell och alla tidigare vinnare av Månadens Hästägare under vår egen travdag, The Owner’s Day, på Solvalla den 10:e oktober.

Alla ni medlemmar i SHF, anmäl ert hästinnehav till solvallahf@gmail.com för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare.

Du hästägare som ännu inte är medlem, ansök om medlemsskap här
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer