Sjöströms och Karlssons fine Jaguar Dream med sin ständige följeslagare och tränare Claes Sjöström. Foto: ALN

"Månadens Hästägare" i mars blev...

...Jaguar Dreams ägare.

100% eniga, det var styrelsen, i frågan om vilka som skulle föräras med titeln "Månadens Hästägare" på Solvalla för mars månad.
Efter en mycket fin treårssäsong hade ägarna av Jaguar Dream stora förhoppningar inför 4-årssäsongen.
I samband med en start under Elitloppshelgen 2019 blev hästen dock långtidsskadad.
Kom tillbaka och kvalade för start sommaren 2020 varefter olyckan på nytt var framme och start och vinst blev det först i februari 2021.
Under mars vann Jaguar Dream i imponerande stil V75 på Mantorp och att ägarna haft is i magen ser nu ut att betala sig. Bland annat genom utmärkelsen till Månadens Hästägare.

Delägare Björn Sjöström är en välkänd profil i sporten såsom representant för Agria samt tidigare ägare till bl.a Carolo Min (Kriterievinnare) samt Granero (som vann 32 lopp). Dessutom har han varit en mycket duktig amatörkusk och vunnit 103 lopp i karriären.
Delägare Gert Karlsson har haft flera goda hästar, inte minst Yield Boko som började med 14 vinster på sina 15 första starter.
Ägarkonstellationen har ägt eller delägt samtliga startande syskon till Jaguar Dream.

SHF gratulerar ägarna Björn och Ulla Sjöström HB samt W.Horse AB och Gert Karlsson.

Vinnarna erhåller en tavla samt 4 st graverade vinglas.

P.g.a rådande restriktioner kommer dock utmärkelsen att överlämnas vid senare tillfälle.

Styrelsen för Solvalla Hästägarförening

Bli medlem Du också för att öka chansen att bli utsedd till Månadens Hästägare. För att vi ska kunna ha kolla på alla hästar som ägs/delägs av föreningens medlemmar ta kontakt med Eva och meddela vilka hästar du äger.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer