Vår The Owner's Day flyttas till oktober

Efter att ha hoppats och hållit "tömmarna" om en snar avtrappning av pandemin så har vi nu fått inse att chansen att vi kan köra tävlingar med publik på plats vid vår planerade The Owner's Day den 25 april är väldigt liten. Försvinnande liten...
Istället har vi i samråd med Solvallas tävlingsavdelning kommit överens om att aktivera vårt "reservdatum" den 10 oktober!
Detta innebär att hela vår medlemsdag med aktiviteter, tävlingar osv flyttas till oktober. Naturligtvis så kommer också våra lopp som traditionsenligt körs vid The Owner's Day som The Owner's Trophy och Fillies & Mares att flytta med till den 10 oktober.Vi i styrelsen beklagar naturligtvis detta men är ytterst glada att vi nu istället kan satsa på och planera för en riktigt trevlig The Owner's Day till hösten.

Så ta redan nu fram din kalender och boka upp söndagen den 10 oktober. Vi återkommer med vidare information lite närmare.

Hälsningar
Styrelsen
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer