Ikväll körs SHF's Tvååringspris

I SHF's serie av lopp så har vi idag kommit fram till SHF's Tvååringspris. 9 ekipage känner sig kallade att över 2140 meter kämpa om 100.000 kr och vår fina silverpokal.
Hemmahästen, Timo Nurmos' Lee Harvey Bros, blir favorit men tittar man vidare finns det fler kandidater. Dante Kolgjini åker hela vägen från Jägersro med Al Pacino och gör det säkert i angeläget ärende. Al Pacino är för övrigt brorsan Adrians enda häst på Valla ikväll.

Norske gästen Custom Cash får Björn Goop i sulkyn. Ägare och tränare till Custom Cash är Henry Rorgemoen från Norge. Att han vet hur man vinner det här loppet råder det ingen tvekan om. Ifjol hette vinnaren Custom Cheval och ägdes och tränades av samme Henry Rorgemoen. Att körsvennen i år är den samme som ifjol lär heller inte skada! Vi ser fram emot ett förhoppningsvis rafflande lopp med våra "coming stars"! Lycka till alla!

HÄR finner du programmet till kvällens tävlingar. SHF's Tvååringslopp går som lopp 2 (V5-1)
Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer