Hästägarbesök hos andelshästen Deep Feeling

I fredags morse, en dag med strålande höstväder, begav sig undertecknad tillsammans med min bättre hälft ut till Hårby Gård för att i egenskap av kontaktperson/delägare Deep Feeling, en av SHF:s andelshästar, träffa vår tjej och personerna som tar hand om henne.
Vi hade stämt träff med tränare Mattias Djuse samt hästägaransvarige Lukas Svedin och vi blev mycket trevligt bemötta. Väl inne i stallet träffade vi Deep Feelings fasta skötare Alvari Svarts. En trevlig kille på 19 vårar som jobbat med hästar i ett år och som via sin far, mångårig i travet, fått travet med modersmjölken.

Efter att bekantat oss så gick vi de 100 metrarna upp till rundbanan för att se Deep Feeling jogga ca 5 varv tillsammans med en annan häst innan det var dags för 6 intervaller vardera om ca 700 meter på rakbanan. Hon skötte sig klart bra och Alvari tyckte det kändes bra. Sedan var det dags för dusch och hagvistelse för Deep Feeling.

Med tanke på Corona har Stall Djuse i princip varit ”stängt för besök” det senaste halvåret vilket gjort det omöjligt att arrangera det besök vi har planerat i föreningens regi ut till Deep Feeling och Stall Djuse. Vi diskuterade med Lukas om ett eventuellt besök för andelsägare och vi återkommer till alla andelsägare så snart det är möjligt att ordna en bussresa till vår häst.

Vill tacka Mattias med personal för en fin dag och trevligt bemötande och ser fram emot kommande besök med hela gänget!

Ps. Det finns fortfarande några få andelar kvar i Deep Feeling. Har du någon kompis som borde vara med så kontakta Eva Svensson

Kenny Nilsson, ägarföreträdare för Deep Feeling
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer