Dukat för The Owners Day

Så var det återigen dags för Solvalla Hästägarförenings alldeles egna dag - The Owners Day. En dag som går i hästägarnas tecken.
Tyvärr så sätter Covid-19 käppar i hjulet även för denna travdag och till och med alla hästägare med startande hästar får snällt stanna hemma och heja framför datorn.

The Owners Trophy 2020 har möjlighet att bli ett av de vassare upplagorna med bland andra MakeTheMark och Heavy Sound på startlinjen. Roligt att också se titelförsvararen Pablo Andover som nu jagar sin andra inteckning. Förutom inteckningen i vandringpriset så får den vinnande hästägaren en fin graverad silverpokal och 200.000 kronor. Må bäste ekipage vinna!

I Fillies & Mares - Menhammar Stuteri jagar bland andra Hevin Boko den fina silverskålen samt den fria betäckningen med From Above eller Who's Who. 20-40 meter måste hon dock ta på sina medsystrar såsom Our Girl, Quarcia och Anita Roc för att bärga skålen.

Även våra andra samarbetspartners; ALN, Sulkysport samt Hästambulansen har sevärda lopp under dagen och vi är glada att också ha Solvalla Amatörklubb med oss i Hästägarföreningens Jubileumspris.

Solvalla programmet laddar du ner här.

Det har blivit lite av en tradition att ha riktiga klassiska priser (såna som man som hästägare vill ha) till The Owners Day och i år ser de troféer de lyckliga hästägarna får behålla ut som nedan. De är bägge inköpta på auktioner och dylikt, recyclade, upputsade och omgraverade för årets The Owners Trophy och Fillies & Mares. Verkligen något som för evigt kommer att påminna om segern!
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer