2020-07-02 The Owners Day och ÅrsmötetKära medlem

The Owners Day (TOD) kommer att köras som tidigare aviserats den 23 augusti. Det blir förmodligen ett riktigt fint söndagstrav med hederspriser osv från Solvalla Hästägarförening och våra samarbetspartners.

Tyvärr så har vi i styrelsen dock tvingats ge upp planerna på att genomföra de nya medlemsaktiviteter vi planerat för i samband med tävlingarna. Chansen att tävlingarna i augusti kommer att kunna genomföras med publik är ytterst små och vi vågar inte ”gambla” med detta. Vi tar istället med de nya planerna till nästa år och ber då att få återkomma med det ”nya TOD” för 2021 istället. Den som väntar på något gott....

Det framskjutna Årsmötet hoppas vi nu kunna genomföra på Solvalla tisdagen den 11 augusti kl. 18.00. Exakt var och hur ber vi att få återkomma om senast 2 veckor innan utsatt datum. Vi följer hela tiden pandemiutvecklingen och vill inte riskera att arrangera något som sedan inte visar sig vara klokt eller genomförbart. Med kallelsen kommer vi då naturligtvis också distribuera alla årsmöteshandlingar till alla medlemmar.

Tills dess så vill vi önska er en fin sommar åtnjutandes vårt kära trav på TV, i datorn, på mobilen osv i väntan på bättre tider.
Var rädda om er!
Styrelsen


Om du inte har anmält din email för att få information elektroniskt så kan du göra det till eva-b-svensson@telia.com

Hälsningar
Styrelsen

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer