2019-11-24 Trevlig dag hos Didicoy

Vi var ca 50 st som åkte ut till Yttersta för att besöka Didicoy söndagen den 24 november. Pasi Aikio som tränar henne var på plats och fick svara på en del frågor. Sen fick vi se henne för vagn på deras bana.
Och hon såg fin ut. Lugn o sansad. Travade på snällt och gjorde som Gianni, som körde, ville. Pasi berättade att hon har en del humör och lite egen vilja, men på ett bra sätt, vilket ston behöver. Hon, och de andra unghästarna, körs ofta och lite för att inte trötta ut dom. Det byggs på med träning nu under vintern och våren och efter Derbyt nästa år tas hon och hennes kompisar in i tävlingsstallet. Då börjar uppträningen inför kommande starter. Några frågade om 2-års start och Pasi sa att de oftast inte startar 2-åringarna. Då ska de visa verklig talang på våren och sommaren. Calle var också på plats med sina goda mackor o kaffe. En riktigt trevlig dag.
Text: Eva Svensson. Foto: Marina Olsson & Malin Rydelius
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer