2019-11-07 Prix d´Amerique-resa

Tack alla ni 120 medlemmar som svarade på vår aktivitetsenkät! Svaren vi fick var öronbedövande – Prix d´Amerique!
...

Vi har därför glädjen att erbjuda våra medlemmar en 4-dagars (3 nätter) resa med flyg från Stockholm till Paris och Prix d´Amerique. I resan ingår logi på 4-stjärniga Mercure Montmartre samt ett digert program av aktiviteter, besök och middagar som ni kan välja till efter önskemål. Några av aktiviteterna är våra egna medan andra sker i samverkan med resor från EquiTours.

Priset för medlemmar är 8.450 kr per person i dubbelrum 4 dagar/3 nätter. Detta inkluderar: Flygresa med SAS från Stockholm, flygplatstransfer t/r i Paris, logi 3 nätter på Mercure Montmartre (del i dubbelrum), frukostbuffé dagligen, besök på Grosbois inkl entré och transport, transfer t/r samt entré till Vincennes på Pd´A-dagen, sightseeing in Paris på måndag, svensktalande reseledare samt service och assistans från EquiTours.

Resplan
Fredag 24 januari: Avresa från Arlanda kl 07:15 och vi landar i Paris under förmiddagen. Vi möts upp på flygplatsen för transfer till hotellet. Fria aktiviteter under dagen och gemensam middag under kvällen för de som önskar (se tilläggsarrangemang på nästa sida)
Lördag 25 januari: Bussen hämtar upp på hotellet och transporterar oss till träningsanläggningen Grosbois där vi får höra mer om såväl anläggningen som de franska travkulturen. Vi planerar att besöka en svensk och en fransk tränare. Vid kl 13 åker vi via Vincennes tillbaka till hotellet. På kvällen väljer ni om ni vill vara med på en middag i travets tecken med intressanta gäster eller om ni vill hitta på något eget.
Söndag 26 januari: Efter frukost åker vi till Vincennes för att vara där i god tid innan invigningen av det 100:ade Prix d´Amerique. För dem som önskar kan vår researrangör hjälpa till att anordna restaurangplatser. Får vi något svenskt ekipage i Pd´A i år?
Måndag 27 januari: Eftersom vi ändå är i Paris så varför inte passa på att också se världsstaden Paris? Vi blir guidade av en svenskspråkig guide och får se de främsta landmärken samt höra om stadens fantastiska historia. Efter sightseeingen så tar bussen oss till flygplatsen för flygresa hem till Stockholm.

Sugen att hänga med? Skicka ett mail eller ring till Eva-B-Svensson@telia.com (0709-121030) och kolla så att plats finns samt sätt sedan in anmälningsavgiften på 3000 kr på BG 711-4747 (ange SHF Pd´A samt ditt namn) senast den 13:e november. Anmälan är bindande och antalet platser är begränsat. First come – first serve gäller. Slutbetalning sker senast den 6:e december.
Naturligtvis så förbehåller oss rätten att ställa in resan vid för lågt intresse.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer