2019-02-28 Årsmöte 2019

Solvalla HF har genomfört årsmöte den 11 april 2019
Förutom de vanliga årsmötespunkterna hade styrelsen bjudit in Solvallas VD Jörgen Forsberg för att tala om framtida planer för arenan. En annan inbjuden gästtalare var Gustaf Hoffstedt från Branschföreningen för Onlinespel. Han presenterade sin organisationen och berättade också hur den utomstående spelbranschen ser på travsporten och de affärsavtal som ST erbjuder.

Två nyval förrättades, två ordinarie ledamöter till styrelsen för två år, Helena Granath och Kenny Nilsson. Till ny ordförande för ett år valdes Niklas Skånberg.

I samband med årsmötet avgick ordförande Ewa Silfverberg Liljeros och ordinarie ledamot Björn Damm. Solvalla HF har tillsammans med hästägarföreningarna på Mantorp och Sundbyholm bildat samverkansorganet NÄT, där Björn Damm är utsedd till en av tre företrädare och Ewa Silfverberg ”spindeln i nätet”, som kommunikationsansvarig. I och med den övergången flyttar det mesta av föreningens travpolitiska arbete till NÄT och återgår till att vara den lokala intresse- och trivselförening som vi ska vara med vårt engagemang knutet i huvudsak till Solvalla.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer