2018-11-26 Höstmöte 2018

Innan V75-tävlingarna på Solvalla i lördags genomförde föreningen sitt höstmöte. 47 medlemmar deltog.
Förutom de vanliga mötespunkterna med fastställande av medlemsavgift och information från styrelsen informerades om NÄT och att representanter för styrelsen kommer att delta vid NÄTs formella bildande. Det kommer att ske på Sundbyholmstravet på tisdag den 27 november.

Styrelsen hade bjudit in två gäster, bl a Solvallas sportchef Anders Malmrot, som berättade att han tar över propositionsskrivandet för Solvalla. Det har vi stora förväntningar på.

Vi hade också besök av Johan Lindberg som berättade om arbetet med Pegasus. Vi kan konstatera att krismedvetenheten på ST har höjts. Sporten har länge haft rekryteringsproblem. Nu erkänner även Johan Lindberg det öppet . Tidigare har ST haft en framtoning som har gått ut på att allt är frid och fröjd. Att sporten har problem är allvarligt, men det får ändå ses som ett stort framsteg att man inte längre sopar det under mattan.
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer