2018-08-29 The Owners Day 2018

Så var vår egna The Owners Day till ända igen. I år en ljummen sensommarkväll, som bjöd på många hästägare på plats (alla våra lopp utom ett hade hästägarrepresentanter på plats), stor sport och glada sponsorer.
Att vi i år hade Stockholms Travsällskap som huvudsponsor känns inte bara väldigt bra utan dessutom väldigt naturligt. Initiativet STS lanserat att varje tisdag bjuda två representanter för varje startande häst på middag på Kongressen visar tydligt att man förstått vilka som bjuder på underhållningen varje tävlingsdag. Så ska hästägarna behandlas. Berömvärt och förhoppningsvis snart kopierat till fler travbanor.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra trogna sponsorer med Margareta och Menhammar i spetsen, ALN, Sulkysport, Taittinger champagne, Solvalla Travtränarförening och Stockholms Hästambulans. De möjliggjorde ett rikt prisbord med betäckningsrätter, tidningsprenumerationer, vinnartavlor, samt bjöd alla hästägare, både vinnande och deltagande, på förstklassigt bubbel. Både i restaurangen och i vinnarcirkeln.

Sportsligt fick vi se fina prestationer av unghästarna där naturligtvis menhammaruppfödda A Sweet Dance stod ut efter att på övertygande sätt tagit sin nionde! raka seger.

I kvällens huvudbegivenhet, The Owners Trophy, visade Stall Melanders stjärna Volstead upp sig genom att runda till en bekväm seger. Fillies & Mares bärgades av Indoor Voices till ett glatt odds. Stort grattis till alla vinnare.

Återigen vill vi i styrelsen för Solvalla HF tacka alla hästägare, sponsorer, publik och inte minst Solvallas personal för att mycket gott samarbete. Vi ser redan fram emot nästa års The Owners Day!
Peter Engblom
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer