2018-08-10 ST och utrustningsinformation

ST har beslutat att tillsätta en referensgrupp med anledning av den senaste tidens allt mer högljudda krav från spelarkåren att få mer information om hästarnas utrustning och att den informationen inte heller ändras i sista minuten innan start.
Arbetet i gruppen kommer enligt ST att utföras i bred förankring med såväl aktiva som spelare. Att deltagarna respekterar varandras behov är extra viktigt för att nå fram till realistiska och hållbara lösningar, skriver ST på sin hemsida.

Någon tidsplan för när arbetet ska vara slutfört finns inte, men vi hoppas att ST inser att det inte går att dra frågan allt för mycket i långbänk. Det jäser verkligen i spelarleden och en skyndsam lösning är nödvändig.

För spelarna är det en spelsäkerhetsfråga. För oss hästägare är information till spelarna inte primärt en hästägarfråga. Vi är övertygade om att våra A-tränare och företrädare för spelarkollektivet under STs ledning kommer att hitta en fungerande lösning.


ST och utrustningsinformationen
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer