2018-08-10 Solvalla bjuder hästägare på middag

I veckan kom den för oss hästägare mycket positiva och trevliga nyheten att Solvalla på tisdagar, fr o m veckan efter Jubileumspkalen, bjuder två ägarföreträdare för varje starthäst på middag i Kongressen.
Som hästägarförening på Solvalla är vi väldigt stolta över vår hemmabana. Ledningen visar med all önskvärd tydlighet att man har förstått hästägarnas betydelse för sporten. Vi bjuds inte in med vänstra handens lillfinger utan nu vippas vi verkligen med besked. Bravo Solvalla! Banan är ett föredöme och nu hoppas vi att andra banor tar efter och håller samma höga standard.

Vi hoppas också att de hästägare, som av någon outgrundlig anledning föredrar att stanna hemma och titta på TV eller ATG Live när deras hästar startar på Solvalla, istället besöker banan. Att ha häst till start är en fest. Ta gärna med hela släkten och kompisgänget eftersom det naturligtvis går att boka extra utöver det som Solvalla bjuder på.

Mer information finns under länken Hästägare bjuds på middag
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer