2017-12-17 Andel till salu

Föreningen har ingen ny andelshäst på gång för ögonblicket, men vi får många förfrågningar. Skicka gärna en intresseanmälan via formulär på vår hemsida. Har vi ett tillräckligt stort antal, ca 30, som är intresserade av en 100-dels andel försöker vi hitta någon lämplig unghäst.
Just nu har vi en andel till salu i Global Trustful. En andelsägare vill p g a sjukdom avyttra den. Global Trustful är leasad enligt vårt andelsägarkoncept och kontraktet löper ut den 31 december 2018, med möjlighet till förlängning. Hon är i full tävlingskondition och startar regelbundet. Hon slutade tvåa i sin senaste start på Solvalla och är anmäld igen till onsdag den 20 december, också på Solvalla. Hon tränas av Reijo Liljendahl. Planen är att hon ska fortsätta att starta under vintern.

Här finns en chans att köpa en andel i en aktiv tävlingshäst direkt, istället för att köpa en andel i en unghäst på vinst och förlust utan "startgaranti".

Andelen kostar 938 kr inkl moms, och månadskostnaden är ca 200-250 kr om hon inte tjänar egna pengar.

Länk här till Intresseanmälan

X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer