"Gnuttan" gosar med Solvalla HFs ordförande Gunnie Carnestedt

Urmysig starthäst söker andelsägare

Quirk of Fate är en av två andelshästar som är uppdelade på 100 ägare per häst som Solvalla HF tävlar med under stallnamnet TEAM SHF-Easy och som administreras av Easy KB.
Quirk of Fate är ett 4-årigt sto, uppfödd av Menhammar Stuteri, efter Credit Winner och från Amour Angus mödernelinje via Emilie Cas El. Hon har i Kemp's Emilie samma mamma som Nurmos fina 3-årssto Ragata med fyra segrar på fyra starter. Hon har några galopper i raden på slutet, men är normalt en typisk avkomma till Credit Winner, dvs travsäker och lättravande. Hon startar i morgon fredag på Solvallas lunchtrav, lopp fem, spår fem. Hon är i träning hos Roger Walmann.

Nu har en hel andelsägarfamilj hoppat av och återlämnat sina tre andelar. Den som tecknar en andel hos Easy KB från 1 april 2013 betalar endast uppläggningsagift hos Easy KB plus en krona. När köpte ni en andel i en starthäst för endast en krona sist? Månadskostnaden är ca 200 kr/månad eller lägre beroende på tävlingsresultat.

Förutom en aktiv starthäst får man som extra bonus en utomordentligt trevlig och social personlighet som aldrig visar några sura miner. Som ägare är vi alltid uppskattade när vi kommer på besök.

Mer statistik och info om Quirk Of Fate på Travsport.se

Solvalla HF tar emot intresseanmälningar på solvallahf@gmail.com. Först till kvarn gäller.
Ewa Silfverberg Liljeros
X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer