The Owners Day 2007-10-31

Höstmötet avlöpte lugnt och årsavgiften fastställdes till oförändrade 350 kronor, dock med att styrelsen förslag att införa familjerabatt röstades igen. Det innebär att för familjer med samma bostadsadress betalar den förste medlemmen 350 kronor och de följande familjemedlemmarna 150 kronor. Styrelsen hoppas att det kommer att innebära ett ökat medlemsantal i framtiden.

Efter mötets avslutande presenterade sig Stockholms Travsällskap nya medarbetare på Marknadsavdelningen, Kirsten Engström och Andreas Slätt. Kirsten kom till Solvalla lagom till Elitloppet och Andreas är alldeles ny. De presenterade ett projekt, där publiken kan delas in i fem grupper allt från härdsmältan till firmafestaren. De fem grupperna har väldigt olika krav för att kunna uppnå full uppskattning med sitt travbanebesök. Samtidigt presenterades det kommande evenemanget lördagen den 8 december på Solvalla, med en V65:a och julbord med tillhörande uppträdande och dans. Det skall bli spännande att de hur det här försöket slår.


X
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer